Tuomo Paavolalle Midien SM-kultaa

Tuomo Paavola otti Midien (yli 30v) reikäpelimestaruuden Kullo Golfissa pelatuissa SM-kisoissa.

Paavola kukisti reikäpelifinaalissa Espoo Ringside Golfin Tommy Gulinin 3/2.

– Tästähän tuli mukava revanssi viime vuoden vastaavaan kisaan. Silloin hävisin loppuottelumatsin juuri Gulinille viidennen uusintareiän jälkeen, kertoi tuore reikäpelimestari kolmen kisapäiväurakan jälkeen.

Midien SM-kisoihin osallistui 64 pelaajaa. Uudessa kisaformaatissa pelaajat oli jaettu aluksi 16. lohkoon, jossa pelattiin 9-reikäisiä otteluita. Lohkojen voittajat etenivät jatkoon. Kisan päätöspäivänä sunnuntaina neljän parhaan pelaajan kesken pelattiin sitten normaalin reikäpelikaavion mukaisesti.

Puolivälierässä Paavola voitti tiukassa ottelussa Espoon Joonas Hinkkasen toisella uusintareiällä. Välierässä Paavolan käsittelyssä kaatui Golf Talman Petri Jantunen 7/6.

– Finaalissa peli kyllä kulki ihan mukavasti Kullon todella hyväkuntoisella kentällä, Paavola sanoi.

Midien kisaruletti jatkuu tiiviinä tästä eteenpäin. Paavolahan on ehtinyt käydä jo ”ikäluokan” EM-kisat Espanjassa. Ranking-sarjan kisoja on tiedossa ja lyöntipelin SM:t ratkaistaan parin viikon kuluttua Hämeenlinnassa, ja syyskuussa ovat vuorossa joukkueiden SM-kisat. Niissä kisoissa Kymen Golf puolustaa mestaruutta.

 

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu