Voitto KG’lle senioreiden seuraottelussa HyG’tä vastaan

Torstaina 29.06 pelattiin Kotkassa perinteinen senioreiden seuraottelu KG/HyG. Mukaan saatiin 36 pelaajaa KG’stä ja 29 HyG’stä. Tiukan ja hyvätasoisen ottelun tulos oli KG 497 pistettä ja HyG 486 pistettä. Mukaan laskettiin molemmista seuroista 15 parasta pelaajaa, kts. lähemmin ”Lue Lisää” osassa. Vierailta tuli hyvää palautetta kentän kunnosta! Kiitos kaikille mukana olleille pelaajille mukavasta tapahtumasta.

Jotta molemmat joukkueet olisivat tasavahavoja, päätettiin KG’n tuloskorteista sokkona vetää pois 7 korttia yhteistuloksen laskentaa varten. Lopuista 29’stä kortista per joukkue otettiin yhteistulokseen mukaan 15 parasta ilman M/N kiintiöitä. Näin saimme tuon tuloksen KG 497 (ka. 33.1) / HyG 486 (ka. 32.4). Tiukka ja hyvätasoinen ottelu. Noista 7’stä poisvedetystyä kortista 3 olisi mahtunut 15 parhaan joukkoon!

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu