Kentän valvontaan kaivataan lisää vapaaehtoisia!

Senioritoimikunnan ilmoitustaululla olevalle listalle on kertynyt nimiä harvakseltaan. Merkittävää aktiivisuuden lisääntymistä kaivataan, jotta pelaajien toivoma valvonta toimisi tyydyttävästi. Käykäähän varaamassa itsellenne valvontavuoroja, siitä on hyötyä meille kaikille pelaajille. Valvojiksi kutsutaan kaikkia KG’n jäseniä – ei vain senioreita!

Valvoja kiertää kenttää golfautolla ja toimii tarvittaessa myös startterina. Valvojan tehtävänä on seurata ja auttaa pelaajia ennen kaikkea asioissa jotka on havaittu ongelmallisiksi; pelinopeus sekä kentällä divottien ja greeneillä pallon putoamisjälkien korjaaminen. Valvoja voi tarvittaessa puuttua myös epäasialliseen käyttäytymiseen kentällä.

Päivittäin valvontavuoroja on kaksi; Ap (klo 9-12) ja Ip (klo 12-15). Senioreiden ilmoitustaululla on lista johon voit ilmoittautua valvojaksi. Tarkempi ohje valvontaa varten ”Lue lisää” kohdan alla olevassa liitetiedostossa.

Valvonta2017.pdf

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu