Lohiswing Su 11.6. klo 10:00.

Lohiswing on nyt toista kertaa Mussalon kentällä ja klubilla järjestettävä tapahtuma, jossa yhdistyvät golf ja korkealuokkainen musiikki. Sunnuntaina 11.6. kello 10 alkaen kisataan pariscramlea ja ruokailun ja palkintojen jaon jälkeen kello 16 klubilla on mahdollisuus nauttia kotkalaisen Aleksi Rajalan kitarataituruudesta.

Ilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä. Konsertti on osa perinteistä Kymijoen Lohisoitto -tapahtumaa ja siihen on VAPAA PÄÄSY. Musiikkia voi siis tulla kuuntelemaan, vaikka kilpailuun ei osallistuisikaan.

Tänä vuonna Lohiswing-tapahtuma ajoittuu myös Valtakunnallisen golfviikon päätöspäivään eli Naisten golfsunnuntaihin. Kymen Golfin naistoimikunta kutsuu ”kaveri mukaan”-hengessä ketä tahansa tutustumaan golfiin ja nauttimaan myös konsertista. Opastettua golfharjoittelua koko perheelle järjestetään kello 13 alkaen.

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu