Senioreiden kesäkuun kilpailuohjelma

Kesäkuun ohjelmassa on kaikkiaan kolme seniorikisaa;

Ti 06.06 Senioireiden Kuukausikilpailu 2/5

Ti 13.06 IItissä SGS’n Senioreiden Alue Tour 1/3 

To 29.06 Senioreiden Seuraottelu KG/HyG Kotkassa

Kaikista näistä, sekä Iitissä 30.05 pelatusta Senioreiden Seuraottelusta IGS/KG/KosG tarkemmin alla ”Lue Lisää” osassa. Toivon senioreilta aktiivista mukaantuloa näihin kisoihin.

Tiistaina 06.06 on vuorossa Senioreiden Kuukausikilpailu 2/5. Kutsu löytyy netin kilpailukalenterista ja kilpailun säännöt kohdassa Toimikunnan/Seniorit/Senioriuutiset. Ilmoittautuminen on jo käynnissä – ilmoittaudu Su 4.6 klo 14 mennessä. Muistakaa tarkistaa ilmoittautumisen jälkeen kilpailukalenterista että olette ilmoittautuneet oikeaan sarjaan (HCP LP tai HCP PB). Jos siellä näkyy väärä sarja, ottakaa yhteyttä Caddie Masteriin. Toivon taas runsasta mukaantuloa tähän kisaan!

Tiistaina 13.06 pelataan Iitissä Senioreiden Alue Tour 1/3 kilpailu. Kutsu löytyy alla ”Lue Lisää” osassa. Koska senioreilla on kuukausisan jälkeen seuraava kisa kotona vasta kesäkuun lopulla, tämä kisa on meille senioreille sopivassa ”välissä”. Rohkeasti vaan mukaan. Kutsu kisaan löytyy alta, ilmoittaudu viimeistään Pe 09.06 klo 12.

Kesäkuun viimeinen kisa on sitten To 29.06 – saamme Hyvinkäältä vieraaksemme bussilastillisen HyG’n senioreita perinteiseen senioreiden seuraotteluu. Tästä kutsu löytyy jo netin Kilpailukalenterista.

Tiistaina 30.05 pelasimme Iitissä ensimmäisen osan uudistettua senioreiden seuraottelua IGS/KG/KosG. Mukana oli 69 pelaajaa, meitä KG’stä 22. Yhteistuloksiin mukaan laskettiin kaikista seuroista 15 parasta pelaajaa, ilman mies/nais rajoitúksia. Isännät olivat tylyjä – heidän tuloksensa oli huikea 535 pistettä (35,7 pistettä per pelaaja). KosG sijoittui toiseksi 463 pisteellä ja KG jätettiin kolmanneksi 462 pisterellä. Kisasarja jatkuu elokuun lopulla Kotkassa.

SGSZAluetourZ2017ZIittiGolf.pdf

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu