Naisten tapahtumia kesäkuussa

Kesäkuun koittaessa golfkausi vilkastuu. Kesäkuussa on naisille monta erilaista tapahtumaa, joihin kannattaa osallistua tavanomaisten pelikierrosten lisäksi.

 

Tiistaina 6.6. klo 17 on vuorossa kesän toinen naisten peli-ilta

Tarkoitus on kiinnittää erityistä huomiota puttaamiseen. Pelataan 9 reikää henkilökohtaisena kilpailuna. Väylät pelataan normaalisti, mutta vain putit lasketaan mukaan kisaan. Vähiten putteja lyönyt voittaa.

Naistoimikunnasta peli-illan vastaavana toimii Satu Kauhanen.

Perjantaina 9.6. saamme englantilaisia vieraita. Lontoossa asuva suomalainen Liisa McDougall tuo naisryhmän pelaamaan Mussaloon Suomen vierailun päätteeksi leikkimieliseen seuraotteluun Kymen Golfia vastaan. Pelaaminen alkaa kello 11. Olisi hyvä saada noin tusinan verran naisia mukaan. Ilmoittaudu naisten ilmoitustaululle, if you are interested.

Sunnuntaina 11.6. on Naisten valtakunnallinen golfsunnuntai ja Lohiswing-tapahtuma.

Yritä houkutella kaverisi/tuttavasi tutustumaan golfiin kello 13 alkaen. Ohjattua harjoittelua ym. mukavaa. Samaan aikaan kentällä pelataan Lohiswing-pariscramble kello 10 alkaen. Päivä päättyy Aleksi Rajalan kitarakonserttiin golfklubilla kello 16. Konsertti on ilmainen ja sitähän voi tulla kuuntelemaan vaikkei golfista olisi kiinnostunut millään tavalla. Lohiswing-konsertti on osa Kymijoen Lohisoittoa. Jos saat tuttavasi vaikka vain konserttiin, kipinä golfiinkin voi iskeä.

Lauantaina 17.6. pelaamme perinteisen seuraottelun Virvikiä vastaan Mussalossa klo 11 alkaen.

Lista ilmoittautumista varten ilmestyy naisten ilmoitustaululle piakkoin.

Tiistaina 20.6. on vuorossa kesän kolmas naisten peli-ilta.

Pelataan koko kierros kello 16 alkaen. Peli-illan vastaava toimii Seija Peri.

Muista myös juhannuskisa!

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu