Koe erilainen golfpäivä! – pariscramble ja kitarakonsertti

Lohiswing on nyt toista kertaa Mussalon kentällä ja klubilla järjestettävä tapahtuma, jossa yhdistyvät golf ja korkealuokkainen musiikki. Sunnuntaina 11.6. kello 10 alkaen kisataan pariscramlea ja ruokailun ja palkintojen jaon jälkeen kello 16 klubilla on mahdollisuus nauttia kotkalaisen Aleksi Rajalan kitarataituruudesta.

Ilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä. Konsertti on osa perinteistä Kymijoen Lohisoitto -tapahtumaa ja siihen on VAPAA PÄÄSY. Musiikkia voi siis tulla kuuntelemaan, vaikka kilpailuun ei osallistuisikaan.

Tänä vuonna Lohiswing-tapahtuma ajoittuu myös Valtakunnallisen golfviikon päätöspäivään eli Naisten golfsunnuntaihin. Kymen Golfin naistoimikunta kutsuu ”kaveri mukaan”-hengessä ketä tahansa tutustumaan golfiin ja nauttimaan myös konsertista. Opastettua golfharjoittelua koko perheelle järjestetään kello 13 alkaen.

 

Tarkemmat tiedot kilpailusta löytyy kilpailukalenteristamme.

Aleksi Rajala on monipuolinen kotkalaissyntyinen kitaristilahjakkuus, joka on luvannut esittää golfklubin konsertissa kevyttä klassista. Rajalan musiikillinen tie on johtanut Kotkan-seudun musiikkiopiston ja Sibelius-Akatemian kautta maailmalle Münchenin musiikkikorkeakouluun, jossa hän opiskeli yhdellä maailman arvostetuimmista kitaraluokista.

Rajala on menestynyt opintojensa ohella myös useissa kansainvälisissä kitarakilpailuissa. Hänet tunnetaan vahvana ja asitikkaana musiikin tulkitisijana, joka eläytyy täysillä jokaiseen säveleen.

Lohiswing tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kymen Golf ja Kymijoen Lohisoitto.

Tule nauttimaan golfista, kauniista ympäristöstä ja musiikista – JA TUO KAVERISIKIN !

TERVETULOA!

 

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu