Senioreiden Seuraottelu KG-IGS-KosG Iitissä Ti 30.05

Tänä vuonna senioreiden seurapottelut IGS’n ja KosG’n kanssa pelataan uudella tavalla. Jokaisen kotikentällä pelataan yksi kilpailu, missä kaikki seurat ovat mukana. Ensimmäinen kilpailu pelataan Iitissä Ti 30.05 klo 10 yhteislähtönä. Ilmoittaudu viimeistään Su 28.05 klo 12. Tavoitteena on saada mukaan vähintään 20 senioria, sekä miehiä että naisia!

”Lue lisää” osassa lisää kisasta ja ilmoittautumisohje

Kilpailun kutsu löytyy netin Kilpailukalerista. Ilmoittautuminen käy kätevimmin NexGolfin kautta, minne kilpailu on jo perustettu. Voit ilmoittautua myös  laittamalla nimesi senioreiden ilmoitustaululla olevaan listaan.

Pelimuoto on HCP PB ja kuten kutsusta käy ilmi, käytössä on miehillä keltaisen perusteen lisäksi myös lyhyemmät sininen ja punainen tee.

Muut kilpailut pelataan sitten Kotkassa To 31.08 ja Kuusaalla Ti 12.09. Seuraottelu ratkaistaan sitten kaikkien kolmen kisan perusteella pareittain KG/IGS, KG/KosG ja IGS/KosG.

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu