Hattu Tapion kuulumisia maailmalta.

 

 Portugalissa pelattu Euroopan Tourin ja Challenge Tourin yhteiskisa on takanapäin ja edessä on jo uusi mahdollisuus Espanjan La Calassa.

Portugalissa pelissä hyvää olivat lähestymiset ja puttaaminen. Varsinkin puttaaminen oli tiukoissa hetkissä jopa timanttista. Jossiteltavaa ei sinänsä kisasta hirveästi jäänyt. Ensimmäisen päivän vaikean kelin jälkeen nousin +2 tilanteesta -14 kokonaistulokseksi, joten siihen voi olla tyytyväinen.
Nyt on kaksi kisaa pelattu kärkikahinoissa, mutta voittoa ei ole vielä tullut. Täytyy vaan pelata huippupeliä ja odottaa uusia paikkoja. Luulen, että olen muutaman kokemuksen lähempänä sitä ykköstilaa.

Tällä viikolla Espanjassa on ehkä erikoisin kenttä, mitä on tullut pelattua. La Calan Aasia kenttä on varusteltu melkoisilla korkeuseroilla. Se vaikeuttaa erityisesti lähestymisten pituuskontrollia, mutta uskon että eväät löytyy näihinkin oloihin.
Luvassa on hieman erikoislaatuinen kilpailumuoto. Ensin pelataan kaksi kierrosta lyöntipeliä, jonka jälkeen 32 pelaajaa jatkaa viikonlopulle. He pelaavat 9 reiän reikäpelimatseja, kunnes viiden ottelun jälkeen on voittaja löydetty.

Usko peliin on tottakai tällä hetkellä korkealla tasolla ja lähdetään päivä kerrallaan rakentamaan hyvää viikkoa!
-hattu

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu