Mä kaipaan sua, ohjaajaksi avoimiin oviin.

Hei Sinä golffari ja pelikaverini.  Minusta olisi mukava tavat sinut seuraohjaajan roolissa.

Seuramme järjestää keskiviikkoisin klo 18.00 – 20.00 touko-kesäkuun ajan avoimet ovet tapahtumia golfista kiinnostuneille.  Tilaisuudet ovat kepeitä ja niiden tarkoitus on antaa ihmiselle kipinä lajin aloittamiseen. Aloituskipinän antajana sinä voit olla juuri se oikea henkilö.  Tiedän, että te kaikki osaatte golfia sen verran, että voitte toimia ohjaajina.  Joten ei tarvitse jännittää, homma sopii kaikille. 

Junnuohjaukseen tarvitaan myös apulaisia, osata ei tarvitse, hommat on järjestetty niin, että Miia hoitaa opetuksen ja apuohjaajat avustavat.  Miian reenit on tarkoitettu pikkujunnueille, joten ripaus lapsenmieltä on paikalla.

Molempiin tilaisuuksiin voi ilmoittautua samasta paikasta kuin kilpailuihin.

Osallistumalla seuran toimintaa on sillä tulevaisuudessa taloudellisia merkityksiä, jotta meidän ei tarvitse palkata kallista ulkopuolista apua. Näin meidän maksut omasta pelaamisesta pysyvät kohtuudessa tulevaisuudessakin.

Odottelenkin innolla kavereita, jotka ohjaavat uudet innokkaat ihmiset golfin saloihin. Mainitsen, että ketään uutta ohjaajaa ei jätetä yksin.

Terveisin Veli-Matti

 

 

 

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu