Avauskilpailun tunnelmia ja tuloksia

Juhlavat avajaiset siivittivät pelaajat hyviin suorituksiin neljän hengen kisassa.

 Kauden avaus suoritettiin poikkeuksellisen juhlallisesti suruliputukselle, koska tasavaltamme presidentti Mauno Koivisto oli kuollut edeltävänä päivänä.  Kilpailijat kunnioittivat tapahtumaa sopivalla arvokkuudelle.  Lipun nostivat pitkään puheenjohtajana toiminut Heikki Pykälistö ja seuran pitkäaikainen sihteeri Saija Kotiranta.  Allekirjoittanut oli valinnut avauslyönnin suorittajaksi Ville Karhun pelitaitojen perusteella.  Ville suoriutui tehtävästään hyvin, koska pallo lensin pelaajan suuntaamaan kohteesen reippaalla vauhdilla ja sopivalla kierteellä. 

Kilpailujen ruokailu suoritettiin ennen kilpailuja, jotta pelajat jaksoivat koko kilpailun ilman energian puutetta.  Ruokajuomana oli juhlallisen kuplivaan juomaa, joka mitä ilmeisemmin siivitti pelaajat melkoisen hyviin suorituksiin ja osaltaan yllätyksiin.

Erityisen ilahtunut olin joukkueen Bruce, Günther, Vehkasalo ja Veijalaisen hyvästä sijoituksesta tasoituksellisessa lyöntipelissä.  Arvokkaat herrat nappasivat kolmannen sijan.  Edellä mainittujen herrojen peli oli mielestäni arvokas kunnianosoitus edesmenneelle presidentti Koivistolle, hän oli myös innokas urheilumies.

Mukavaa väriä ja tyylikästä pukeutumista kilpailuihin toi Koskigolfin nuorekkaan raikas joukkue Salovaara, Salonen, Pentikäinen ja Ripattila.  Joukkue sijoittui tasoituksellisessa lyöntipelissä toiseksi kuten myös Scrath sarjassa.  Joten naapuriseurassa on aikomoisia pelimiehiä. 

Scrath sarjan voittajajoukkue tuli melkoisen odotetusti seuramme huippupelaajista Karhu, Saarela, Siira ja Tuutti.  Tulokseksi kirjattiin 57 lyöntiä, tästä voin päätellä, että mikään ei mennyt erityisen pieleen.

Rohkenen väittä, että tasoituksellisen lyöntipelin voitti ehkä hieman yllättäin joukkue Luukas, Luukas, Luukas ja Palomäki.  Kaikki ovat tienneet, että joukkueen pelaajilla on taitoa, nyt nämä taidot puhkesivat kukkaan ja joukkue voitti sarjansa tuloksessa 55 lyöntiä.

Tarkemmat tulokset löydätte kilpailut sivulta.  Onnea kaikille voittajille ja kaikille osanottajille sijoituksesta huolimatta.  Puheenjohtajan silmin totean, että kaikkein tärkeintä on yhdessä olo ja toki hyvä pelaaminen sallitaan siinä ohessa.

Erityiset kiitokset Holarin henkilökunnalle Esan johdolla, ruoka oli maittavaa ja tarjoilu pelasi.  Lukijoille pahoittelen, että kisoista ei ole kuvia, koska oma mediamme oli estynyt ja allekirjoittanut ei ole kuvallisen median osaaja.

Pelaillaan ja tuodaan uusia kavereita kentälle/seuramme jäseneksi.  Lupaan ilmaisen tunnin opetuksen eräässä toisessa pallopelissä sille henkilölle, joka tuo seuraamme uuden jäsenen tai usempia. 

Kesäisin tunnelmin ja uusia kisoja odotellen.

Veli-Matti Pyysing

 

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu