Senioreiden Combi Parikisa – Avoin

Senioreiden Combi Parikisa pelataan Ti 16.05 – lähdöt alkaen n. 12:30. Kisa on senioreiden ohjelmassa nyt toista kertaa – viime vuonna se pelattiin syyskuussa, nyt heti näin kauden alussa. Kisa pelataan avoimena, eli seuramme jäsenet voivat pyytää mukaan golffaavia ystäviään muista seuroista. Kutsu on lähetetty myös lähialueemme seuroille. Kisamaksu on tehty vieraspelaajille ystävälliseksi, 45€ – sisältää keittolounaan. Koska kisa on ns. iltapäiväkisa, lounas nautitaan ennen pelaamsta. Kilpailukutsu löytyy kilpailukalenterista ja on myös alla ”Lue lisää” osassa. Ilmoittaudu viimeistään Su 14.05 klo 14 mennessä.

Muutama asia kisasta alla ”Lue lisää”

Kisassa pelataan ensin 6 reikää Greensomea, sitten 6 Scramblea ja viimeiset 6 reikää Foursomea. Tiivalinta on vapaa, miehillä käytössä teet 61, 56, 52 ja 47 sekä naisilla 52, 47 ja 36.Parin pelaajat voivat pelata eri tiiltä. Vapaa tii valinta suo pelaajille mahdollisuuden tekstikointiin! 

Tervetuloa mukaan tähän mielenkiintoiseen kisaan. 

CombiParikisaKutsujaOhje.pdf

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu