Senioreiden Kuukausikilpailu 1/5 To 11.05

Tästä se senioreiden kilpailukausi alkaa! Ilmoittaudu kisaan Ti 09.05 klo 14 mennessä. Kutsu löytyy netin kilpailukalenterista. Toivotaan runsasta mukaantuloa kisaan, koskee sekä ”vanhoja” osallistujia, että ensikertalaisia. Työelämässä olevien senioreiden mahdollisuutta tulla mukaan on lisätty myöhäistämällä IP lähtöjä, toukokuussa se on klo 16 lähtien, kesä ja heinäkuussa vieläkin myöhemmin. Se 100’n pelaajan raja on edelleen rikkomatta – jospa nyt.

Alla ”lue lisää..” vähän lisäinfoa kisasta.

Kisaformaattia on vähän muokattu viimevuotisesta – valinnanvapauksia on lisätty. Pelaajat voivat nyt itse valita joko HCP LP tai PB pelimuodon, se ei enää määräydy tarkan tasoituksen mukaan. Naisillakin on nyt mahdollisuus osallistua HCP LP sarjaan – se on yhteinen sekä miehille, että naisille. Miehille ja naisille on edelleen omat HCP PB sarjansa. Tee valinnasta on ikärajat poistettu – näistä tarkemmin alla olevassa liitteessä. Heti kauden alussa sinun kannattaa miettiä, pelaako HCP LP vai PB sarjaa – yhteistulkoksiin lasketaan mukaan vain kussakin sarjassa pelatut tulokset. Eri kisat voit kyllä pelata eri tiiltä.

Kun ilmoittaudt NexGolfin kautta, ole tarkka, että valitset LP tai PB pelmuodon. Jos sinulta lipsahtaa NexGolfiin väärä pelimuoto, ota yhteyttä Caddie Masteriin – hän tekee korjauksen. Ja jos pelaat ns. vaihtoehtoiselta teeltä, ilmoita se hyvissä ajoin Caddie Masterille.

Kuukausikisat2017.pdf

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu