Seniori Infoa

Uusi golfkausi lähestyy, siitä on ”varma” merkki Kimmon ilmoitus rangen avaamisesta!

Isoin uusi asia senioripuolella on miessenioreiden ikärajan lasku 55’stä ikävuodesta 50’een. Nyt miehillä ja naisilla on sama ikäraja, 50v. eli senioritoimintaan voivat osallistua kaikki 1967 tai aikaisemmin syntyneet golfarit. Ikärajan muutoksen takia uusia seniotreita meillä tänä vuonna on runsaat 100!

Tiedottamiseen senioritoiminnassa KG’llä on kolme kanavaa; KG*n kotisivut netissä, Ryhmäjakelut e-maililla ja Senioreiden ilmoitustaulu golf klubilla. Jos et vielä ole saanut e-maililla minulta senioritiedotteita (tänä vuonnakin jo muutama lähetetty), lähetä minulle e-mailia ( jaakko.kujala@kymp.net ) niin lisään sinut sitten jakalulistalle.

Golfkautta 2017 odotellessa

Jaakko Kujala, SenTKpj

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu