Ilmoittaudu Pro-Tommin senioreiden talviharjoitusryhmiin

Vielä ehdit ilmoittautumaan senioreiden talviharjoitusryhmiin – soita Tommille tai laita hänelle sähköpostia 31.12 mennessä. Tarkemmat tiedot alla ”lue lisää..” Harjoitukset alkavat Ti 03.01 Korelan harjoitushallissa.

Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta t. Jaakko

Tänä vuonna meillä ei ole aloituskokousta, ilmoittaudu suoraan Tommille, tommi.nousiainen@kymengolf.fi . Harjoitusryhmän koko on eninitään 6 oppilasta. Ohjelmaan sisältyy 10 harjoitustuntia ja sen hinta n 130€ per oppilas.

Ryhmät ja harjoitusajat ovat: Ryhmä 1- tiistaisin 9-10, Ryhmä 2 – tiistaisin 10-11, Ryhmä 3 – tiistaisin 18-19, Ryhmä 4 – torstaisin 9-10, Ryhmä 5 – torstaisin 10-11, Ryhmä 6 – perjantaisin klo 13-14. Jos tulijoita on enemmän, Tommi perustaa tarpeen mukaan lisää ryhmiä – eli kaikki pääsevät mukaan.

Muistutettakoon tässä samalla, että vuonna 2017 seniorieta ovat kaikki 1967 ja sitä ennen syntyneet golffarit. Jos et ole vielä mukana senioreiden e-mail jakelussa, laita minulle viesti jaakko.kujala@kymp.net niin lisään sinut jakeluun.

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu