Pulkkasen karsintafinaali päättyi

Tapio Pulkkasen Eurooppa Tourin karsintafinaali Gironassa päättyi neljään kierrokseen. Pulkkasen tulos +4 (77,66,75,70) oikeutti jaetulle 93.sijalle. Pääsy finaalin kahdelle viimeiselle kierrokselle jäi Kymen Golfin pelurilta neljän lyönnin päähän.

Karsintafinaaliin osallistuneelle toiselle suomalaispelaajalle Roope Kakolle kävi Pulkkasen tavoin. Kakko jäi finaalin kahdelta viimeiseltä kierrokselta kolmen lyönnin päähän. Kakko pelasi neljä kierrosta tulokseen +3 (72,74,73,68) ja sijoitukseksi tuli jaettu 80:s.

Pulkkanen sai peleillään Gironassa rajoitetun pelioikeuden Ghallenge Tourille ensi kaudeksi.

Kakko puolestaan sai koko kauden mittaisen pelioikeuden Euroopan kakkoskiertueelle tultuaan karsintafinaaliin tämän kauden Eurooppa Tourin kautta.

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu