Senioreiden Combi Pari Kisa Ti 20.09

Tiistaina 20.09 pelaamme kauden toiseksi viimeisen seniorikisan – Combi Pari Kisa. Kutsu tästä on jo netin kilpaílukalenterissa ja ilmoittautuminen on alkanut ja se loppuu Su 18.09 . Pelimuoto on mielenkiintoinen, siinä pelataan kolmea eri pelimuotoa; Greensomea, Foursomea ja Scramblea – 6 reikää kutakin. Lisäksi käytettävissä olevat tee vaihtoehdot antavat pareille mahdollisuuden erilaisiin taktisiin kuvioihin. Huom; pelaajat voivat vapaasti valita, siis ilman ikärajoituksia, teen miltä pelaavat. Parin pelaajat voivat myös pelata eri tiiltä. Liitteenä Kilpailuohje, mistä käy kutsua tarkemmin ilmi pelisysteemi. Ennen kisaa julkaistaan vielä kilpailumääräys, missä mm. määritellään miten kisassa pelataan varapalloa. Tervetuloa tähän mielenkiintoiseen kisaan.

 

KilpOhjeSenCombi12016.pdf

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu