Holiday Club tourin alkukilpailuun osallistunut!

Osallistuit Holiday Club Tourin alkukilpailuun. Kilpailun finaali pelataan 10.9 Golf Saimaalla. Mikäli haluat osallistua finaaliin siihen on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Finaali on pelikierrokseltaan ja ruokailultaan ilmainen myös sinulle. Ilmoittautuminen 1.9 mennessä ja kutsussa tarkemmat tiedot. Jos olet jo ilmoittautunut finaaliin tämä viesti ei aiheuta toimenpiteitä sinulta.

Finaalin voittajat kummastakin sarjasta saavat viikon majoituksen Holiday Club -kohteessa Gran Canarialla. Toiseksi tulleet saavat viikon loma-asuntomajoituksen Holiday Club –

kohteessa Suomessa ja kolmanneksi tulleet viikonlopun kylpyläloman Holiday Club -kohteessa Suomessa. Lisäksi jaossa runsaasti yhteistyökumppaneiden erikoispalkintoja.

Mikäli haluat majoittua ennen finaalia saat 30% alennuksen tunnuksella golf30. Varaukset verkkokaupasta holidayclub.fi sekä Saimaan myyntipalvelu puh. 030 686 1000 tai

hotellimyynti.saimaa@holidayclub.fi Alennus on voimassa myös muina ajankohtina vuoden loppuun asti samoin harjoituskierros 30€. Harjoituskierroksen varaukset  caddiemaster ja golfklubi puh. 030 686 1062.

Toivottavasti nähdään finaalissa Saimaalla 10.9.

Hyvää alkavaa syksyä ja tervetuloa mukaan.

Lisätiedot;

Jari Virtanen tai  Tapio Honkamaa, tapio.honkamaa@holidayclub.fi  +358(0)405346299

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu