Tiivaihtoehtoja loppukauden avoimiin kilpailuihin

Loppukauden High5 kilpailuissa ja kinkkukilpailuissa M70, M75, M80, N65 ja N70 ikäisillä on mahdollisuus valita tii miltä pelaavat.

Numerotiiden käyttöön siirtymisen jälkeen ilahduttavan moni mies seniori on siirtynyt pelaamaan pääasiassa 52 tai 47 tiiltä. Moni heistä on toivonut mahdollisuutta pelata myös kilpailuissa näiltä tiiltä. KG:n kilpailutoimikunta onkin nyt päättnyt että halutessaan

  • M70 pelaajat saavat pelata 52 tiiltä
  • M75 & M80 saa pelata 47 tiiltä
  • naiset N65 ja ylöspäin saa pelata 36 teeltä

Virheiden välttämiseksi toivomme että jos kilpailija haluaa pelata näiltä poikkeavilta tiiltä, hän ilmoittautuisi caddiemasterin kautta kilpailuun ja ilmoittaisi samalla tiin miltä pelaa. Näin varmistetaan että pelattava tii on etukäteen tiedossa ja tuloskortiin saadaan merkittyä oikea pelattava tii. Pelattava tii on ehdottomasti oltava kortissa oikein, muten seurauksena valitettavasti diskaus.

36-teet on määritetty pääsääntöisesti väylien alkuun, 5m väylän etureunasta, ja ne on merkitty valkoiseilla maalilaikuilla.

Lisää tietoa 36 tiistä löytyy http://www.kymengolf.fi/item/403-uudet-36-teet-kentalle. Sieltä löytyy myös slope-taulukko.

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu