Kymen Golfin mestaruuskisoissa 137 pelaajaa

Kymen Golfin mestaruuksia lähti tavoittelemaan perjantaina 137 golfaria. Kisojen avauspäivänä ensimmäisen kisakierroksensa suorittivat miesten sarjan ja veteraanisarjojen pelaajat.

Miesten sarjan kärkeen nousivat perjantaina Mussalossa tutut nimet. Tuomo Paavola otti piikkipaikan pelattuaan 74 lyönnin kierroksen. Ville Karhu on avauspäivän jälkeen kaksi lyöntiä Paavolaa perässä. Iiro Eskelinen on kolmantena 78 lyönnin kierroksellaan.

65-vuotiaiden ykköspaikka on Erkki Ritolan hallussa (84), ja 70-sarjan kärkeen nousi Lauri Kasurinen (86). Seppo Laine esitti hyviä otteita 75-vuotiaiden sarjassa 94. lyönnillään ja Hannu Talo puolestaan hallitsi 80-sarjaa pelattuaan avauskierroksensa 91.lyönnillä.

Lauantaina miesten sarjan pelaajat lähtevät kisan toiselle kierrokselle aamulla kello kahdeksan käännetyssä järjestyksessä. Seniorit aloittavat kahden kierroksen kisansa yleisen sarjan jälkeen. Seuran naispelaajat pääsevät kentälle tavoittelemaan mestaruuksia lauantaina puolen päivän aikaan.

Kaikkien sarjojen finaalikierrokset pelataan Mussalossa sunnuntaina.

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu