Senioreiden seuraottelussa KG/TawG selvä kotivoitto

Kai Kilappa © golfari.fi

To 28.07 pelattiin 20’ttä kertaa senioreiden seuraottélu KG/TawG hyväkuntoisella kentällämme. Pelaajia oli 80, heistä 37 TawG’stä. Kolmena edellisenä vuonna on KG voittanut kisan niukalla muutaman pisteen erolla. Tällä kertaa olimme kovin epäkohteliaita isäntiä. Kun joukkekisaan mukaan laskettiin paremmuusjärjestyksessä 15 miestä ja 10 naista, tulos oli: KG 771 P ja TawG 617 P.

Kisasta lisää alla

 Kisassa olivat mukana sen perustajajäsenet Pekka Gunther KG’stä ja Heikki Erkkilä TawG’stä. Seuramme ”hovikuvaaja” Kai Kilappa kävi ennen kisaa ottamassa heistä kuvan 18 greenillä, kisan aikana hän  teki niistä valokuvat kiitosteksteineen ja laittoi ne kehyksiin. Saimme sitten kisan jälkeen ojennettua nämä kuvat Pekalle ja Heikille. Tästä työstä kiitos Kaille!

Kisa käytiin hyvissä olosuhteissa ja tulostaso varsinkin isäntien puolella oli hyvä. Joukkuekisaan laskettujen KG’n pelaajien PB keskiarvo oli lähes 31 pistettä. Kisan jälkeen alkoi sade. Kiitos klubirakennuksen laajennuksen mahduimme kaikki hyvin sisälle. Holarin tarjoama ruoka maistui ja puheensorina oli vilkasta. Kiitos kentänhoitajille sekä Caddie Master toimiston ja Holarin henkilökunnalle hyvin sujuneesta tapahtumasta.

Lopuksi TawG’n seniritoimikunnan pj. Heikki Aaltonen toivotti meidät tervetulleiksi ensi vuonna Hämeelinnaan ja lupasi ottaa kunnon revanssin!

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu