Kapteenin kynästä heinäkuu

Toistensa huomioimista.
Klubimatkasta.

Kesän ollessa parhaimmillaan nyt heinäkuussa on myös kenttämme erinomaisessa kunnossa, kestäen vertailun mihin kenttään vain, niin Suomessa kuin hieman kauemmaksikin matkustaessa. Kentän kunto ei kuitenkaan tule itsestään vaan vaatii jokapäiväistä huoltoa, kunnostusta ja varautumista tulevaan joita toistakymmentä henkilöä kentällämme tekee. Eilen sain kenttämestariltamme Kimmolta erittäin huolestuneen puhelun jossa kyse oli yksittäisistä tapauksista, mutta vaarallisuudessaan antoi aiheen muistuttaa pelaajia asioista ennen kuin jotain vakavampaa sattuu. Tämän kauden alusta asti on poistettu aamun pallorännilähdöt ja kenttä on siis suljettu pelaamiselta ennen ajanvarauksen alkua joka on klo 7:00. Nyt kuitenkin on pelaajia ollut pelaamassa aamulla ennen kentän avautumista ja palloja on lyöty kenttähenkilökunnasta välittämättä jopa heidän ylitse. Se keitä he olivat, ei selvinnyt ja mikäli selviää niin ilman sanktiota he ei tule selviämään, verran vaarallinen oli tilanne ollut. Pelisäännöt pitäisi olla siis selvät: ajanvarauksen mukaisesti kentälle vasta omalla ajalla, ei yhtään ennen. Näin kentän huoltoa tekevät kerkeävät pelaajien edestä karkuun ja vaaratilanteet vähenevät. Kun sitten tavoitat huoltotyötä tekevät ja he ovat golf lyönnin (pallonkantaman) päässä, niin sinun täytyy saada lyöntilupa ennen golf lyöntiä vaara alueella työtä tekevältä. Ja lyönnin suuntautuessa jotakin henkilöä kohden niin voimakas ”FORE” huuto ja kädellä näytetään pallon kulku suuntaa.

Klubimatkasta.
Kuten Tj. Tommi kirjoitti, niin järjestämme pelireissun (klubimatkan) Turkuun, jossa pelataan Aura Golf ja Aurinko Golf kentät. Muutaman vuoden ovat monet kyselleet matkan perään, kun naiset ja seniorit järjestää matkoja, niin miksi ei ole kaikille seuran jäsenille järjestettyä avointa matkaa. Toivomme siis että matka täyttyy pelaajista ja siitä saadaan jokavuotinen yhteinen mukava tapahtuma, ehkä pikku kisan muodossa mielenkiintoinen reissu.
Järjestelyistä johtuen ilmoittautuminen umpeutuu 15.7. joten ole ajoissa liikkeellä. Lista lähtijöistä löytyy kilpailu kalenteristamme , voit ilmoittautua suoraan caddiemasterille tai NexGolf liittymän, oman profiilin kautta.

Kesäisin terveisin
Jouni Nykänen
KG Kapteeni

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu