Kotkan Ruusuun ilmoittautuminen NYT!

kai Kilappa © golfari.fi

Kotkan Ruusu -kilpailuun ilmoittatuminen on nyt täydessä käynnissä. Ilmoittautuminen päättyy ensi viikon torstaina 7.7. kello 14. Kisa pelataan 10.7.2016 klo 13:00.

 

 Tänä kesänä naisgolfareitten kauden päätapahtuma järjestetään tavallista aikaisemmin. Syynä on se, että Kymen Golf sai järjestettäväkseen Gloria Lady Cupin karsintakisan, joka pelataan Kotkan Ruusun yhteydessä.

Sinänsä Kotkan Ruusu kisataan aivan entiseen malliin ja entisin säännöin. Ne pelaajat, jotka haluavat osallistua lisäksi Glorian karsintakisaan, ilmoittautuvat siihen erikseen caddielle. Eli toisin kuin kilpailukutsussa on mainittu, kaikki eivät automaattisesti osallistu Gloriaan. Gloria pelataan tsasoituksettomana lyöntipelinä, kun taas Kotkan Ruusussa otetaan tasoitukset huomioon.

Tule siis mukaan kesän kohokohtaan! Luvassa jälleen mukavaa tunnelmaa ja hyvät palkinnot.

 

TERVETULOA!

Eija Anttila

ladykapteeni

 

 

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu