Senioreiden Kuukausikilpailu 2/5 Ke 15.06

Senioreiden Kuukausikilpailusarja jatkuu Keskiviikkona 15.06.
Kutsu kisaan löytyy KG’n kotisivuilta:
http://www.kymengolf.fi/kilpaileminen/kalenterit/kilpailukalenteri
Ilmoittautuminen netin kautta on jo käynnissä ja torstaina (09.07) ilmestyy senioreiden ilmoitustaululle lista, mihin voit käydä panemassa nimesi. Ilmoittaudu Ma 13.06 iltaan mennessä.

Ensimmäiseen kisaan saimme 87 pelaajaa. Se oli jo hieno määrä, mutta vielä enemmän saa tulla ja toivottavasti myös tulee mukaan. Jospa nyt aiemmin mukana olleiden lisäksi saisimme mukaan myös ensikertalaisia, jopa heitä, joille kilpaileminen ei ole kuulunut aiemmin ohjelmaan.

Kuukausikisat ovat mukava ja rento tapa kilpailla ja siellä voit myös löytää uusia pelikavereita. Miehet, joiden tasoitus on alle 18.5 pelaavat tasoituksellista lyöntipeliä. Muut pelaavat tasoituksellista pistebogeytä, missä huonot reiät eivät liiaksi rasita tulosta, eikä myöskään mieltä. Senioreiden kuukausikilpailujen säännöt löytyvät netistä http://www.kymengolf.fi/toimikunnat/seniorit/seniori-uutiset.

Tervetuloa mukaan kisaamaan

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu