Kapteenin kynästä kesäkuu

Mukavaa kesän ja golf kauden alkua, erinomaisella golf kentällämme, joka tänä keväänä on myös huomioitu erilaisissa medioissa.

Kun kiertelee eri golf kentillä on meidän kentällämme toisten huomiointi mm. tervehtimällä on hyvällä tasolla verraten moneen muuhun kenttään, tämä tuo mukavan fiiliksen pelipäivään, jatketaan siis samaan malliin.

Pelaajilta pyytäisimme huomiota lyöntijälkien korjaamiseen niin griinillä kuin koko pelialueellakin, ainakin niiden omien ”orkosten” korjaamiseksi.

Kesän ajaksi on paljon erilaista toimintaa suunniteltu, lähtien aina golfin aloitus tapahtumista, avoimiin golf kisoihin. Nämä toiminnat on suunniteltu järjestettäväksi niin sanotusti talkoomenttaliteetilla. Näillä erilaisilla toimilla viedään seuratoimintaa eteenpäin, sekä houkutellaan ja opastetaan uusia jäseniä seuraamme.

Nyt meillä on ollut vaikeuksia saada talkoolaisia pyörittämään toimintaa. Toki pelaaminen on kaikille seuramme jäsenille tärkeää, kuten on myös peliajan ulkopuolinenkin elämä. Mutta pyydämme sinulta muutaman tunnin työpanosta seuramme hyväksi tämän kesän aikana. Työt joihin pyydetään ei ole liian vaikeita kenellekään ja työ tekijäänsä opettaa, joten rohkeasti vain mukaan. Nyt eri toimikunnista ja ry:n hallituksen jäsenet ovat pääsääntöisesti pyörittäneet kaikkea avustavaa toimintaa, jolloin samat henkilöt kuormittuvat liiaksi, joka ei ole seuratoiminnan tarkoitus eikä tavoite.

Mistään seuramme talkoo työstä ei makseta palkkaa tai muutakaan korvausta, joka varmaan karsii asenteellisia henkilöitä pois. Mutta seuratoiminnan periaate on tehdä pyyteetöntä työtä seuran eteen. Joka meillä golfseurassa tarkoittaa että järjestetään erilaisia golfiin liittyviä tapahtumia, tilaisuuksia ja kilpailuita. Näin pidetään kenttäyhtiömme talous hyvässä taloudellisessa kunnossa joka käytännössä tarkoittaa että kenttä on hyvässä kunnnossa. Samoin sitä että seuran toiminnat pysyvät pyörimässä, tarvitsematta nostaa nykyisiä seuran jäsenmaksuja koska talkootyömäärää ei osteta palkallisena työnä. Tervetuloa siis mukaan omalla panoksella.

Terveisin
Jouni Nykänen

KG Kapteeni

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu