Race to London 2016

Terve vaan kaikille! Kevät alkaa kääntymään jo kesän puolelle ja on aika rykäistä Kiinteistömaailma – Race to London 2016 käyntiin.

Kilpailu pelataan samalla tavalla kuin edellisenä vuonna (muistin virkistämiseksi voi käydä Kymen Golfin sivuilta lukemassa kilpailumääräyksen).

Mutta on meillä myös jotain uutta! Tänä vuonna on kaksi arvontaa. Ensimmäinen on jo entuudestaan tuttu ”Finaaliarvonta”, eli jokainen kilpailukierros on yksi arpa ja arvonnan voittaja pääsee finaaliin. Sitten olkaahan valmiina… Toinen arvonta on kaikkien kilpailuun kesän aikana osallistuneiden kesken ja samat säännöt, kuin edellisessä eli yksi kisakierros on yksi arpa ja tässä palkintona vuoden 2017 KAUSIPELI Kymen Golfiin… Kyllä, luit oikein KAUSIPELI!!! Voit siis käytännössä saada viidellä eurolla ensi vuoden kausipelin. Ainoa edellytys kausipelin voittamiseen on, että pitää olla KG.n jäsen tai osakas.

Huomenna 1.6.2016 ensimmäinen osakilpailu ja nyt kaikki mukaan kesän kovimpaan skapaan. Syksyllä luvassa taas ikimuistoinen finaali.

Kaikille pitkiä ja suoria lyöntejä 😉

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu