Golfklubin laajennus on juhlallisesti avattu!

golfari.fi © Kai Kilappa

 

Klubilaajennuksen ja samalla golfkauden avajaisia vietettiin lauantaina Mussalon golfkentällä. Tilaisuus alkoi seuran kapteenien suorittamalla lipunnostolla ja jatkui klubin sisätiloissa puheenjohtaja Heikki Pykälistön ja Kotkan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Nina Braskin puheilla sekä avajaisnauhan leikkaamisella.

 

Klubilaajennus tuo ravintolaan reilusti lisää asiakaspaikkoja. Esimerkiksi tänään kaikki avaiskilpailuun osallistuneet golfarit mahtuivat samanaikaisesti ruokailemaan klubiravintolassa. Laajennusosa voidaan helposti erottaa omaksi osaksi, mika helpottaa yksityistilaisuuksien järjestämistä ravintolatiloissa. 

– Hanke on ollut tärkeä paitsi Kymen Golfille, niin myös ravintoloitsijalle, Pykälistö totesi.

Parhaillaan laajennetaan myös terassialuetta, joten jatkossa ulkonakin voi istua 60-70 asiakasta.

Laajennetulta klubilta ja tulevalta terassilta on entistä paremmat näkymät väylille ja harjoitusalueille. 

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Nina Braskin mukaan Kotkan kaupungilla ja Mussalossa sijaitsevalla golfkentällä on ollut yhteistyötä siitä lähtien, kun kenttä rakennettiin 1980-luvun lopulla. Yhteistyö jatkuu ja tiivistyneekin edelleen.

 

Katso valokuvat avajaistilaisuudesta

Katso Nina Braskin puhe

 

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu