Juuri sinulle

Nyt kun pitkä talvi on takana, niin ilmeisesti kuntosali treenit ja muut urheilut on jäykistäneet pelaajien selän niin paljon, ettei hienosta kentästämme pidetä huolta kuten olisi syytä. Nyt monet pelaajat ovat valitelleet ettei väylillä divotteja ole korjattu. Samoin on greeneilä paljon korjaamattomia pallon alastulojälkiä.

Kenttää on hoidettu rei’ittämällä väylät ja greenit tarkoituksella jotta ravinteet saadaan oikeaan paikkaan ja maanpinta kuohkeammaksi, kenttää ei siis ole vaurioitettu kenttähenkilökunnan puolesta.

Tämä ilmeisesti on tulkittu niin ettei jälkiä tarvitse korjata, mutta muistuttaisin että jokaisen pelaajan pitää huolehtia ainakin omista tekemistään vaurioista ja mielellään korjata muiden tekemiä, muuten hieno kenttämme ei pysy kunnossa.

Peli iloa
Jouni Nykänen

KG Kapteeni

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu