Kapteenin kynästä maaliskuu

Talven pikkuhiljaa väistyessä on aika valmistautua uuteen kauteen. Toki monet ovat sitä tehneet pitkin talvea harrastamalla erilaisia liikuntamuotoja. Osa on hionut swingiään talvihallilla, joko itsekseen tai Pro Tommin opissa. On myös niitä, jotka ovat käyneet ”haistelemassa vasta leikattua nurmea” ulkomaan kentillä. Kaikki tavat ovat niitä oikeita.

Meidät Kymen golfilaiset oli pyydetty golf-messuille Kaakko135 -osastolle esittelemään ja mainostamaan kenttäämme. Minulle kerta oli ensimmäinen, jossa olin messuilla niin sanotusti ”tiskin takana”. Kokemus oli hyvä. Olimme jakaneet kolme messupäivää niin, että jokaisena päivänä oli eri henkilöt paikalla, jolloin ei tullut turnausväsymystä ja ehdimme hiukan katselemaan messuja itsekin.

Messuilla tapasimme paljon tuttuja sekä nykyisiä ja tulevia golffareita. Monet jäivät juttelemaan, kyselivät kentästämme ja olivat kiinnostuneita Kotkan alueesta. Tämä kiinnostus golfia ja kenttäämme kohtaan ei sinänsä ole yllätys, kun katsoo kenttämme viimevuotisia varaustilastoja. Liki 30 000 peliaikavarausta, joiden joukossa oli tuhansia vieraspelaajia 122 eri kotimaisesta golf-seurasta.

Täällä Kotkan alueella ei ilmeisesti oikein ymmärretä miten paljon golf ”liikuttaa” ihmisiä ja miten vetovoimainen golf-kenttämme on valtakunnallisestikin, koska hienoa kenttäämme ei juurikaan mainosta muut tahot kuin me itse. Olkaamme ylpeitä hienosta kentästämme, jota lukuisat messuvieraatkin kehuivat.

Messuosastollamme oli myös arvonta, joka aina kiinnostaa ja pysäyttää ihmiset. Tällä kertaa arvuuteltiin golf-pallojen määrää. Kaikki pallot olivat nähtävillä ja ne olisi myös voinut laskea, mitä muutamat yrittivätkin. Vaikka lipukkeita täytettiin n. 600 kpl, niin sitä oikeata vastausta, 184 kpl, ei löytynyt yhtään, joten Kaakko135 arpoi lähimmäksi päässeiden joukosta voittajan.

Tulevista tapahtumista kausi-info on 7.4. klo 18, jolloin päästään testaamaan uusittu klubimme. Ajankohta kannattaa jo nyt varata kalenteriin.

Tulevan kauden yksi tärkeimmistä toimista on koko seuran jäseniä koskeva aktiivinen jäsenhankintakampanja. Kun tuttavapiirissänne on potentiaalinen uusi golffari, tuokaa hänet talvihallille ja/tai kentälle tutustumaan lajiin. Varmuudella seuran puolesta tulee löytymään opastusta, ja henkilö saa hyvän ja edullisen harrastuksen.Jo nyt talvella on kaksi uutta jäsentä liittynyt seuraamme ja lisää vielä mahtuu.

Terveisin:
Jouni Nykänen
KG Kapteeni

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu