Otteita Suomen Golfliiton seuratiedotteesta – TAMMIKUU 2016

Golf liiton julkaisemassa seuratiedoitteessa on jäsenille osoitettua tietoa, joista kooste alla.

JÄSEN- JA TASOITUSKORTIT Vuoden 2016 jäsen- ja tasoituskortit toimitetaan seuralyhenteellä, nimellä, jäsennumerolla ja verkkotietopalvelussa olevalla tasoituksella (aktiivinen/ei-aktiivinen) varustettuina. Kortissa on myös täytettäviä laatikoita muutosten kirjaamista varten. Kortissa on magneettiraita, jonka avulla jokainen golfari saa alennusta tankatessaan ST1:n tai Shellin huoltoasemilta. Jäsen- ja tasoituskortissa on myös OP-Pohjolan logo, koska jokainen pelaaja on vakuutettu Pohjolassa.

GOLFARIN VAKUUTUSTURVA Suomen Golfliitto on vakuuttanut kaikki jäsenseurojensa jäsenet OP Pohjolassa. Vakuutusturva sisältää mm. koko leiriaikaa koskevan tapaturmavakuutuksen liiton tai seurojen järjestämillä koulutus-, liikuntaja valmennusleireillä. Vakuutuksen numero löytyy jäsen- ja tasoituskortista. Tapaturmavakuutuksessa ei ole lainkaan omavastuuta eikä myöskään yläikärajaa. Golfliiton jäsenpelaajilleen ottaman vastuuvakuutuksen omavastuu vahingon aiheuttajalle on 100 euroa. Lisäksi Golfliiton jokaiselle jäsenseuralleen ottaman Tuplaturvavakuutuksen kuuluu, että kaikki jäsenseuran vapaaehtoistyöntekijät on vakuutettu tapaturmavakuutuksella. Ikäraja on 80 vuotta. Vakuutus sisältää myös jäsenseuralle toiminnanvastuuvakuutuksen.

Aiemmin harrastajan vakuutusturvaan kuulunut Hole in one –vakuutus ei enää sisälly Golfliiton jäsenmaksuun. Sen tilalle OP tarjoaa uudistuneen Hole in one –vakuutuksen. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa, myös harjoituskierroksilla. Se korvaa onnistuneelle holarin tehneelle pelaajalle juomatarjoilukustannukset aina 500 euroon asti. Uudistuneen HIO-vakuutuksen voi hankkia täältä: http://kauppa.golf.fi Vakuutusten tuoteselosteet löytyvät täältä: http://www.golf.fi/vakuutusturva

Golflehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuonna 2016 Lehden ilmestymisaikataulu 2016 ma 25.1. ma 29.2. ma 11.4. ma 16.5. ma 20.6. ma 8.8. ma 19.9. ma 14.11. Liitto ei lähetä lehteä ulkomailla asuville henkilöille. Lehtitilaus yhdelle henkilölle per golftalous. Lehti lähetetään myös kotitalouksiin, joissa on ainoastaan juniori-ikäisi jäseniä.

 Lisää seuratiedoitteita http://www.golf.fi/seuratiedotteet

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu