Talven opetusryhmät aloittavat harjoittelun hallilla.

Vuosi on vaihtunut ja on aika aloittaa talviharjoittelu tulevaa kesää kohti. Ensi viikolla talvihallilla lähtee pyörimään Pro Tommin vetämät opetusryhmät. Avoimet ryhmät aloittavat harjoittelun ensin, ja viikolla 2 pyörähtävät käyntiin sekä naisten että seniorien opetusryhmät. Ryhmille varatut harjoitusajat tulevat esille nettiin sekä myös talvihallille. Ryhmien harjoitellessa hallissa ne ovat tilan käytön suhteen etusijalla, mutta myös muut voivat halutessaan harjoitella hallissa samaan aikaan, aina ei vain välttämättä pääse tekemään sitä mitä ehkä haluaisi. Iltaisin hallissa on opetusryhmiä Ma, Ti ja To klo 17-21, keskiviikko iltaisin klo 18:30-21 sekä Su klo 15-18. Tarkat ajat tulevat nettiin ensi viikon lopulla.

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Etusivu