Koivula (6 väylää)

Pay & Play golfkenttä Karhulassa

Koivulan kenttä on auki kaikille golfista kiinnostuneille!

Kymen Golfin vanha kenttä Karhulassa on 6-reikäinen harjoittelu- ja Pay&Play-kenttä. Kenttä on siis avoin kaikille halukkaille golffaajille. Koivulan Kenttä rakennettiin ensimmäisen kerran vuonna 1975 Erkki Noronkosken johdolla Ahlstromin vuokramaalle. Kenttä toimi Kymen Golfin varsinaisena kenttänä ennen Mussaloa vuoteen 1988 asti. Mussalon kentän valmistuttua 1989 kenttä muutettiin nykyiseen kokoonsa.

Kenttä remontoitiin vuonna 2001 syksyllä ja viheriöt olivat hyvässä kunnossa jo vuonna 2002. Kentällä 6 kpl par 3-väylää.

Kenttä on tarkoitettu kaikille ja siellä ei tarvita Green Cardia, mutta turvallisuusohjeita tulee noudattaa sekä erityistä varovaisuutta muita kentällä liikkujia kohtaan.

Mikäli ei omista omia välineitä, niitä saa vuokrata Mussalon kentältä caddiemasterilta, panttia vastaan. Mussalossa myydään myös ns. löytöpalloja, jotka ovat edullisia ja hyvin käyttökelpoisia.

Maksut

Kentällä on voimassa päivämaksu, joka tulee suorittaa. Muita maksuja ei ole. Maksukuitti on pyydettäessä näytettävä.

 

Green fee
Aikuiset 5 €
Juniorit alle 18 v. 3 €

 

Maksu suoritetaan ohjeen mukaisesti 1. viheriön ja 2. teen välissä olevan kontin seinässä olevien ohjeiden mukaisesti. Maksun suorittamatta jättäminen aiheuttaa pelikiellon.

Sijainti

Koivulan kenttä sijaitsee nimensä mukaisesti Koivulan kaupunginosassa Karhulan puolella. Kts. linkki. Aja Kyminlinnan risteyksestä Siikakosken viitoitusta seuraten. Ajetaan Koivulan ”kylän” läpi kunnes tulee T-risteys. Kenttä avautuu oikealla. Parkkipaikka on kentän läpi menevän tien päässä.