001_ksoy.png002_stark.png003_lamposulku.png01_huuma.png02_kymenlaakson_op.png03_baltic_tank.png04_haminakotkasatama.png05_kotka.png06_oma_sp.png07_datagroup.png08_printcom.png09_hartwall.png10_wisegroup.png11_propentus.png12_sulzer.png13_kso.png14_intersport.png15_k_taksi.png16_andritz.png17_kotkan_energia.png18_steveco.png19_kymdata.png20_handelsbanken.png
 

Yhteydenotot:
Caddiemaster

puh. 05 210 3700
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tj. Tommi Nousiainen

puh. 044 570 6877

Toimisto avoinna

 

Ma-Pe       

La           

Su           

Briefly in English flag_uk

ajanvar

golfhaftet xsgolfhaftet xs

 

talvihalli vuorot xs

17 maalis

Talkoita sovittiin jatkettavaksi tammikuun ajan.

Jos tulee kovia pakkasia niin niiden perumisista ilmoitan erikseen.

Talkoo päivät tammikuussa, tiistain ja torstaisin: 11, 16, 18, 23, 25, 30.1.2018

Aloitamme klo 9, tehden töitä noin 4-5h. Moottorisahan bensat ja kahvit talon puolesta ja klapeja halukkaille.

 

17 maalis

Vuosittain pelattava seuraottelu Koski Golfia vastaan oli jälleen vaiherikas, sekä kotikenttä edun sävyttämä.

Ensimmäisellä ottelulla Eerolassa 5.7. oli kotijoukkue parempi 6,5 meidän 2,5 vastaan, joten meille jäi paljon kirittävää 12.7. Mussalossa pelattavaan otteluun, lopulta kirimme ei riittänyt voittoon mutta tasapeli kuitenkin on hyvä suoritus.

Kiertopalkinto matkasi jälleen Eerolaan viimevuotisen voiton ollessa määräävä.

Kiitokset kaikille pelaajille seuramme edustamisesta vaativassa kisassa. Kiitokset myös Eerolan kovalle joukkueelle mukavasta kisasta.

Jouni Nykänen
KG kapteeni

17 maalis

Turkin kisa on takanapäin ja taskuun jäi toinen sija. Voittokamppailu oli tiukkaa vääntöä oikeastaan kahden päivän ajan. Taistelin voitosta ensimmäisen kerran Challenge Tourilla sitten vuoden 2013 kevään. Oikeastaan painetila ei tuntunut juurikaan erilaiselta kuin Nordic Liigassa. Kaikkein vaikeinta oli pysyä hetkessä kierrosten välisen ajan. Yritin keksiä kaikenlaista tekemistä ettei tule liikaa mietittyä tulevaa. Katselin sarjoja, kuuntelin musiikkia ja nukuin pitkiä yöunia.

Viimeinen päivä
Englantilaiselle pelikaverille Ryan Evansille tuulessa pelaaminen on varmasti Saarilta tuttua puuhaa, mikä näkyi hyvin hallituissa kevyissä lyönneissä. Itse pelasin Nordic Liigaa kovassa tuulessa koko kauden 2015 ja sieltä jäi paljon arvokasta oppia käteen.

Pelin kulminaatioreikiä olivat kolme viimeistä reikää. 16 väylällä Ryan otti kolme puttia noin 6 metristä, missaten ensimmäisen putin 1,5 metriä pitkäksi myötätuuleen. Itse upotin birdien reilusta metristä hienon wedgelyönnin jälkeen. Eroa oli enää 1 lyönti.

17 maalis

Kilpailutoimikunta tuo uutta tähän Vappu Golf joukkue kilpailuun (2h Best Ball).

Nyt pelaajalla on valittavanaan useamman tee vaihtoehdon väliltä. Valinnan vapaus tee paikan kohdalla tarkoittaa sitä että tarjoamme kaikille "lyöntipituuden" mukaisia tee paikkoja. Asialla on tietysti vaikutusta annettaviin sope lyöntien määrään. Jos pelaaja menee ns. "perus" teetä lähemmäs niin slope lyöntien määrä pienenee ja jos kauemmaksi niin siten lyöntien määrä lisääntyy. Muista ilmoittaa etukäteen caddiemasterille miltä teeltä pelaat.

 

Tervetuloa kisailemaan ja kilpailun jälkeiseen klubitunnelmaan Esan maittavien "patojen" ääreen.

Jouni Nykänen

Kapteeni

17 maalis

Tulevalle kaudella on tarkistettu jäsenistölle ja osakkeenomistajalle tulevia etuisuuksia kuten myös maksuja joista kooste erillisessä .pdf liitteessä, joka löytyy jutun lopusta "lue lisää" osiosta .

Koosteessa on myös eräpäivät kausipelimaksuille mikäli maksaa sen yhdessä tai useammassa erässä.

Ensikaudella jatketaan myös jäsenhankintaa viimevuotisen käytännön mukaisesti huokeaan hintaan uusille golffareille, hyvien aloitus tarjousten myötä.

Vielä muistutuksena seuran jäsenmaksu erääntyy tänään 27.2.

17 maalis

Kauden viimeinen seuraottelu pelattiin Suur-Helsingin golfia vastaan ja voitto tuli peräti 83 pisteellä

17 maalis

Miettiessämme kenttätoimikunnassa miten saisimme 17 ja 18 väylien odotusalueet turvalliseksi, riippumatta siitä miltä tee paikalta pelaa.

Päädyimme ratkaisuun jossa väylien välissä ollut verkolla suojattu penkki siirretään kuvassa olevaan kohtaan, jolloin väylällä 17, vuoroa odotellaan 47 teelle, paikassa josta näkymä myös 16 väylälle, mistä myös voi pallo harhautua vika suuntaan.

17 maalis

OP-Open kilpailu saatiin päätöseen mukavissa tunnelmissa.

Kiitokset kaikille pelaajille hienosta kisasta, kuten myös kilpailun sponsorille OP:lle

Mielenkiintoinen kilpailu oli kaikilla par3 väylillä käyty lähimmäs lippua mittelö, jossa voittaminen vaati tänävuonna HIO tuloksen.

Ensimmäinen holari tehtiin Iitissä väylä 15, Henrik Hellsten toimesta heti ensimmäisen pelipäivän aikana. Sitten jouduttiin mittailemaan alle metrin tuloksia, kunnes Jukka Sariolan (KGV) toimesta syntyi holari Kotkassa viimeisenä pelipäivänä väylällä 17

Onnittelut HIOn tehneille kuten muillekkin voittajille.

Liitteissä Hcp ja Scr kokonaiskilpailun tulokset (päivitetty 17.7., löytyy "Lue lisää" sivulta)

17 maalis

Kauden 2015 seuramme golf mestarit.

On aika laittaa palkintopokaalit ajan tasalle pokaaleissa olevien nimikaiverrusten suhteen. Mikäli nimesi on vielä kaivertamatta pokaaliin niin tuo se caddiemasterille nyt hyvissä ajoin ennen tämän vuoden seuran lyöntipeli mestaruuskisoja jotka alkavat 5.8.

17 maalis

Toistensa huomioimista.
Klubimatkasta.

Sivu 1 / 2

Yhteystiedot / Contact information

Osoite / Address

Niinilahdentie 2
48310 Kotka

Sähköposti / Email

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin / Telephone

05 210 3700