001_lansiauto.png002_stark.png003_lamposulku.png004_specsavers.png01_huuma.png02_kymenlaakson_op.png03_baltic_tank.png04_haminakotkasatama.png05_kotka.png06_oma_sp.png07_datagroup.png08_printcom.png09_hartwall.png10_wisegroup.png11_propentus.png12_sulzer.png13_kso.png14_intersport.png15_k_taksi.png16_andritz.png17_kotkan_energia.png18_steveco.png19_kymdata.png20_handelsbanken.png
 

Yhteydenotot:
Caddiemaster

puh. 05 210 3700
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tj. Tommi Nousiainen

puh. 044 570 6877

Toimisto avoinna

 

Ma-Pe       

La           

Su           

Briefly in English flag_uk

ajanvar

eage3 2017

06 joulu Kirjoittanut 

Kymen Golf ry:n hallituksen tiedotteita ja hieman muutakin Nostettu

Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)

Iloista itsenäisyyspäivää ja mukavaa Joulun odottelua.

Tervehdys teille kaikille seuramme jäsenille

Hallituksen kokous 22.11.2017

Kokous oli viimeinen hallituksen kokous kuluneelta tilikaudelta. Hallitus oli kokonaisuudessa erovuorossa, koska 2-vuotis kausi loppui. Hallituksessa pitkään toimineet Saija Kotiranta, Eija Anttila, Jaakko Kujala ja Mika Räsänen ilmoittivat, että he eivät ole käytettävissä valittaessa uutta hallitusta. Puheenjohtajana esitän suuret kiitokset kaikille edellä mainituille asiantuntevuudesta ja asioihin innolla paneutumisesta sekä erinomaisesta yhteistyöstä. Seuran pitkäaikainen sihteeri Saija Kotiranta ansaitsee erityiskiitokset hallinnon hoitamisesta ja pöytäkirjojen erinomaisesta laadusta.

Kokouksen päätökset ja esitykset
 Hallitus teki sopimuksen Miia Pulliaisen ja Niko Kuitusen kanssa nuorten aloittelevien valmentamisesta talvikaudella sisähallissa.
 Hallitus teki Pro sopimuksen (2+2)Tommi Nousiaisen kanssa valmentamisesta.
 Hallitus ehdottaa Tapio Pulkkasta seuran kunniajäseneksi.
 Seuran vuosikokous pidetään 14.12.2017 klo 18.00 alkaen klubilla.
 Hallitus ehdottaa seuran tulevan hallituksen jäseniksi seuraavia henkilöitä. Satu Kauhanen, Heikki Illiminsky, Arto Murto, Jani Piipari, Miia Pulliainen ja Risto Vuoksiala.
 Allekirjoittanut on antanut suostumuksen jatkaa seuran puheenjohtajana.

Istuva hallitus totesi kokouksessaan, että jäsenhankinta ei onnistunut toivotulla tavalla, joten tulevina kausina jäsenhankintaan tullaa keskittymään edelleen, Työkaluina jäsenten hankintaan tulevat olemaan mainonta ja markkinointi. Yhtenä keskeisenä tavoitteena on uudistaa toimintaa siten, että seuraan olisi helppo liittyä ja uusista liittyvistä jäsenistä pidettäisiin parempaa huolta. Tuleva hallitus on monien haasteiden edessä, uskon hallituksen suoriutuvan, koska hallituksen ehdokkaat ovat kukin omalla vastuualueella erinomaisia osaajia työtehtävien ja golfiin liittyvien erityiskysymyksien osalta.

Seuramme tarvitsee kapteenin, johon tehtävään ei vielä ole ollut halukkaita. Kapteeni voi olla mies tai nainen ei väliä sukupuolesta. Olennaista on, että kapteeni haluaa olla osa yhteisöämme. Erityisosaamista ei tarvita se riittää, että olet innostunut jakamaan tehtäviä allekirjoittaneen ja muiden toimijoiden kanssa. Minulle saa soittaa, kerron lisää kapteenin tehtävistä ja eduista. Kapteeni valitaan vuosikokouksessa 14.12.2017. Kapteeni on mukana hallituksen kokouksissa ja muissa vaativissa tehtävissä. Haluan korostaa, että kapteeni ei tarvitse olla päivittäin kentällä, riittää, kun puheenjohtaja on tavattavissa.

Lopuksi haluan korostaa, että meidän laji on yksi vaikeimmista pallopeleistä. Seuratoiminta ei ole kuitenkaan sen vaikeampaa kuin muissakaan lajeissa. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että lajimme pitää tuottaa harrastajille iloa ja elämyksiä vapaa-ajan viettoon. Tässä ilon ja elämyksien tuottamisessa olemme kaikki samassa veneessä, joten nauttikaamme ilon tuottamisesta samaan suuntaa soutaessa. Seuratoiminasta voisi ajatella myös siten, että hoidetaan hommat ja eletään muutoin kuin Ellun kanat.

t. Veli-Matti

Yhteystiedot / Contact information

Osoite / Address

Niinilahdentie 2
48310 Kotka

Sähköposti / Email

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin / Telephone

05 210 3700