Senioreiden Kinkku Scramble (avoin) To 04.10

Torstaina 04.10 pelataan kauden viimeinen Seniorikilpailu; Senioreiden Kinkku Scramble kahden pelaajan joukkuein. Kilpailu on avoin, joten sinne ovat tervetulleita myös muut kuin KG’n Seniorit. Kutsu löytyy KG’n kotisivuilta kohdasta Jäsenet/Kilpaileminen/Kilpailukalenteri. Ilmoittaudu kisaan Ti 02.10 klo 14 mennessä – ilmoittautumisohje kutsussa.
Kilpailu pelataan yhteislähtönä klo 10. Jo vakiintuneen tavan mukaan miesten”56” tee (keltainen) ei ole käytössä vaan miesten perus teenä on ”52” (sininen) ja vaihtoehtoisena teenä ”47” (punainen). Itse antaisin tuolle ”52” teelle kunnia nimen ”Seniori Tee”! Naisten perus tee on ”47” (punainen) ja vaihtoehtoisena teenä lyhyempi ”36” tee. Tämä kisa sopii mainiosti myös lyhyempi lyöntisille senioreille ja antaa mahdollisuuden taktikointiin. Parin pelaajat voivat pelata eri teeltä!
KG’n pelaajat voivat hankkia itselleen parin myös muista seuroista eli ottakaahan yhteyttä muualla golfaaviin ystäviinne.
Toivottavasti sää suosii kisaa ja saamme kokoon ison joukon pareja. Kisan jälkeen nautimme kilpailumaksuun kuuluvat keittolounaan. Ruokailun aikana Caddie Masterimme kirjaa tulokset ja palkinnot jaetaan lounaan jälkeen.

Tervetuloa kisaamaan Kotkan hyväkuntoiselle ja mielenkiintoiselle kentälle teeman ”Viihdettä Viheriöillä” merkeissä.

Kirjoittaja: Jaakko Kujala

Kategoriassa Etusivu, Seniorit, Yleinen Avainsanat: ,