KG’lle voitot Senioreiden Seuraottelussa KosG’stä ja IGS’stä

Created with Nokia Smart Cam

Senioreiden seuraottelun KG/KosG/IGS kolmas osakilpailu pelattiin Iitissä Ti 11.09. Sääennustuksista huolimatta kisaa suosi hyvä syyssää – ei pisaraakaan vettä ja lämmintä 18! Liekö tuo sääennuste karsinut KG pelaajamäärää – kisassa oli mukana 52 pelaajaa joista KG’n pelaajia oli vain 12. Vaikka KG’llä oli selvä etumatka muihin kahden ensimmäisen osakilpailun jälkeen, pelotti tuo vähäinen pelaajamäärä koska kaikissa osakilpailuissa laskettiin mukaan 10’n parhaan pelaajan tulos. Onneksi etumatka oli riittävä. Eniten PB pisteitä keräsi kotijoukkue IGS 322, toisena KosG 312 ja KG’n pistemäärä oli 292. Tämä oli joukkueen koko huomioiden KG’lle hyvä tulos – tästä kiitos kaikille mukana olleille.

Kun sitten kaikkien kolmen osakilpailujen tulokset laskettiin yhteen, totesimme saaneemme voitot sekä KosG’stä, että IGS’stä ja molempien seuraottelujen pytyt saatiin meille.

 

 

Tulokset vielä alla:

1: KG 354+363 (kotikisa)+ 292 = 1007 pistettä

2: KosG: 359 (kotikisa)+296+312 = 979 pistettä

3: IGS: 340+296+322 (kotikisa) = 958 pistettä.

Kiitokset hyvästä tuloksesta kaikille mukana olleille KG’n senioreille.

Kirjoittaja: Jaakko Kujala

Kategoriassa Etusivu, Seniorit, Yleinen Avainsanat: ,