500 kisasuoritusta Senioreiden Kuukausikilpailuissa 2018

Kauden 2018 Senioreiden Kuukausikilpailut on nyt saatu pelattua.
Ensin yhteenlaskua; 107+104+99+98+92= tasan 500 pelisuoritusta kauden aikana! Edellisen vuoden ennätys 445 parani siis rutkasti. Tästä suurkiitos teille kaikille 154’lle (134M ja 20N) kilpailuissa olleille senioreille!
Viimeiseen kisaan saimme 92 senioria. Kisaa suosi erinomainen syyssää ja tulostaso oli varsin hyvä, tasoituksen parantajia peräti 9 kpl! Kisan tulokset palkittavien osalta ovat:
Miehet, paras SCR: Veijo Suomela 78
Naiset, paras SCR: Riitta Lindholm 92
Tasoitukselliset sarjat:
HCP LP; 36 pelaajaa – 3 parasta palkitaan:
1: Jouko Seppälä 70
2: Hannu Suni 71
3: Martti Hartikainen 71
M HCP PB; 47 pelaajaa – 3 parasta palkitaan
1: Arto Järvinen 40
2: Harri Karhu 40
3: Kari Nieminen 38
N HCP PB; 8 pelaajaa – vain paras palkitaan
1: Seija Peri 37
Tämän viimeisen osakilpailun palkinnot lunastettavissa lähipäivinä Caddie Master toimistosta.

Yhteistuloksetkin olen jo kertaalleen käynyt läpi. Niitä täytyy pitää vielä alustavina, joten riemu tai pettymys ei ole vielä ihan taattua. Pelaajien on syytä tarkistaa ne vielä itsekin. Laskentaa varten osakilpailujen tulokset poimitaan NexGolf’sta Excel taulukkoon jossa niitä sitten käsitellään ja lajitellaan. Tähän työhön sisältyy jokunen manuaalinen työvaihe, missä voi tapahtua virheitä. Joten tarkistakaa itsekin, listat laitan pikapuolin nettiin (Toimikunnat/Seniorit/senioriuutiset)!
Viimeinen osakilpailu muuttikin yhteistuloksia merkittävästi. Sekä HCP LP, että M HCP PB sarjojen yhteistulosvoittajat muuttuivat 4/5 kisaan verrattuna! M HCP PB sarjan voittanut pelaaja Arto Järvinen teki tuloksen 40, mikä poisti yhteistuloksista yhden 30 pisteen kierroksen ja Arton yhteistulokseksi tuli 111, mikä on 3 pistettä hänen HCP Par’ia (3*36=108) parempi. Jos virheitä tuloksissa ei ole Arto on täten pääpalkinnon ”Matkoja Maailmalle” voittaja. Myös yhteistuloksissa toiseksi sijoittunut HCP LP sarjan voittaja Karri Valkonen paransi vielä viimeisessä kisassa yhteistulostaan päätyen tulokseen 214, mikä on 2 lyöntiä alle hänen HCP Par’in (3*72=216). Lopulliset yhteistulokset ilmestyvät nettiin (Toimikunnan/Seniorit/Senioriuutiset) lähiaikoina – käykää siellä katsomassa.

Kirjoittaja: Jaakko Kujala

Kategoriassa Etusivu, Seniorit, Yleinen Avainsanat: ,