Senioreiden kauden viimeinen kuukausikilpailu Ma 03.09

Kauden viides ja viimeinen Senioreiden Kuukausikilpailu pelataan Ma 03.09. Päivät lyhenevät ja IP lähdöt alkavat sen takia jo klo 15. Ap lähdöt normaalisti klo 8 alkaen. Kilpailukutsu löytyy netin Kilpailukalenterista ja kisaan ilmoittaudutaan kuten aikaisemminkin joko suoraan NexGolfiin tai ottamalla yhteyttä Caddie Masteriin! Ilmoittaudu La 01.09 klo 14 mennessä.

Tilanne yhteistuloksista on jännittävä – useammalla pelaajalla on vielä mahdollisuus voittaa kisan pääpalkinto. Yhteistulokset 4’nnen kisan jälkeen löytyvät tästä:

HCP LP Sarja:KKYhtTul2018HCPLP4 , M HCP PB Sarja: KKYhtTul2018MHCPPB4 ja N HCP PB Sarja: KKYhtTul2018NHCPPB4 . Nyt olisi tärkeää, että käytte tarkistamassa yhteistuloksenne näistä tiedostoista. Niiden laskemisessa on joitain manuaalisia työvaiheita ja virheitä voi löytyä! Ilmoittakaa näistä tarvittaessa minulle: jaakko.kujala@kymp.net tai 050 5490278.

Toivon taas mukaan runsasta määrää senioreita.

Muistakaa myös Senioreiden Seuraottelun KG/KosG/IGS viimeinen osaottelu Iitissä Ti 11.09. Sinne tarvitaan mukaan se noin 20 senioria – sillä varmistamme voitot sekä KosG’tä, että IGS’ää vastaan. Kutsu tulee netin Kilpailukalenteriin heti kun saan kutsun Iitistä.

 

 

 

Kirjoittaja: Jaakko Kujala

Kategoriassa Etusivu, Seniorit, Yleinen Avainsanat: ,