Senioreiden Kuukausikilpailut, Yhteistulokset kilpailun 4 jälkeen

Yhteistulokset NELJÄN pelatun kisan jälkeen löytyvät liitteenä olevista tiedostoista. Viimeistään nyt on syytä että tarkistat yhteistulokset omalta kohdaltasi läpi. Jos huomaat virheen, ota yhteyttä minuun:  jaakko.kujala@kymp.net tai 050 5490278

NELJÄNNEN kuukausikilpailun jälkeen pääpalkintokisaa johtaa M HCP PB sarjan Pekka Häkämies, yhteistulos -2. Toisena on HCP LP sarjan Esa Torniainen, yhteistulos -1. Nämä kaksi ovat ainoita, joiden nettotulos nyt on alle par’n!  Lähellä on vielä useita pelaajia, joilla on mahdollisuus 5’ssä osakilpailussa parantaa yhteistulostaan ja mennä alle par’in. .

Yleinen HCP LP Sarja: KKYhtTul2018HCPLP4

Miesten HCP PB Sarja: KKYhtTul2018MHCPPB4

Naisten HCP PB Sarja: KKYhtTul2018NHCPPB4

 

 

Kirjoittaja: Jaakko Kujala

Kategoriassa Seniorit, Yleinen