Senioreiden Seuraottelu Ma 11.06 Kuusaalla ja Kuukausikilpailu Ke 13.06

Created with Nokia Smart Cam

Senioreiden Seuraottelun KosG/KG/IGS ensimmäiseen osaan Kuusaalla Ma 11.06 toivotaan vielä lisää pelaajia. Yhteistulokseen lasketaan vain noin 10 parasta pelaajaa ja mitä enemmän meillä on pelaajia mukana sitä isomman pistemäärän keräämme ensimmäisestä osaottelusta. Tavoitteena on tietysti voittaa sekä KosG, että IGS! Punaiselta tiiltä poistettiin ikäraja 70, joten kentän pituutta ei tarvitse pelätä. Ilmoittaudu Su 10.06 puoleen päivään mennessä.

Keskiviikkona 13.06 on sitten kauden toinen Senioreiden Kuukausikilpailu. Kun yhteistuloksiin lasketaan mukaan kolme parasta kisaa, kannattaa pelata vaikka kaikki 5 kisaa jolloin kaksi huonointa putoaa pois yhteistuloksista. Ilmoittaudu Ma 11.06 klo 14 mennessä

Tervetuloa mukaan hienoihin seniorikisoihin

Jaakko

Kirjoittaja: Jaakko Kujala

Kategoriassa Etusivu, Yleinen Avainsanat: