IKH-Porvoon Mikrokulma Tour.

Vielä ehtii pelaamaan myös tämän kuukauden kaksi kilpailukierrosta!

Golfkauden 2018 uusi kilpailu, IKH-Porvoon Mikrokulma Tour on käynnissä. Kysymyksessä kaikille avoin kuukausikilpailu. Kilpailukierroksia saa kuukauden aikana pelata kaksi kappaletta ja parempi tulos jää voimaan. Kilpailukierrokset voi kuukauden aikana pelata milloin itselle parhaiten sopii. Pelattava tii on vapaavalintainen. Kilpailukierroksesta ilmoitetaan etukäteen caddiemasterille. Kilpailumaksu 20€/kk. Jokaisen kuukauden jälkeen palkitaan sarjojen parhaat. Sarjat; Lp Hcp, Pb Hcp sekä naisten Pb Hcp. Kauden päätyttyä sarjojen parhailla mahdollisuus voittaa matkalahjakortti. Yhteistuloksiin lasketaan 3 kuukauden pelitulos. Tarkemmat tiedot kilpailun säännöistä löytyy kotisivultamme kohdasta;http://kymengolf.fi/kilpaileminen/kilpailumaaraykset/ikh-porvoo-mikrokulma-tour/.

Nyt kaikki mukaan tavoittelemaan unelmien pelimatkaa. Pelaamalla IKH-Porvoon Mikrokulma Touria osallistut myös matkalahjakortin arvontaan. Yksi tuloskortti vastaa yhtä arpaa.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset, Yleinen