Senioreiden Kuukausikilpailut 2017, Yhteistulokset

Senioreiden Kuukausikilpailujen 2017 yhteistulokset, lopulliset tulokset

Kuukausikilpailut vuoden 2017 osalta on  käyty ja palkinnot jaettu Ke 20.09. Tilaisuudessa eivät kaikki palkitut olleet paikalla, heidän palkintomsa noudettavissa Caddie Master toimistosta. Huomioikaa, että palkintona olevat Pro-Shop lahjakortit on lunastettava tämän vuoden aikana. Ne eivät ole voimnassa enää 2018!

Kauden aikana pelisuorituksia kerty 445 kpl (89 per kisa) ja pelaajia oli mukana 140 (122 miestä ja 18 naista). Nämä molemmat ovat uusia ennätyksiä. Osan – mutta vain osan – lisäyksestä selittää miesten ikärajan lasku 55’stä 50’een vuoteen. Pelisysteemiin kaudelle 2017 tehdyt muutokset osoittauivat hyviksi. Kun aiemmin miesten osalta sarjan LP/PB ratkaisi pelaajan tarkka tasoitus (18.5 rajana), nyt vapaa LP/PB sarjavalinta siirsi alle 18.5 tasoituksella pelaavia senioreita LP’stä PB’hen varsinkin vanhemmissa ikäluokissa. Sensijaan nuoremmat ikäluokat suosivat LP’tä ja myös 56 teetä – tämä oli odotettavaa. Tavoite saada miessenioreita siirtymään lyhyemmille teelle toteutui hyvin, osin varmaan sen takia, että PB sarjaa voitiin pelata vain 52 tai 47 teeltä. Lue lisää osassa vähän dataa ym asioista.

Suurkiitos senioreille aktiivisuudesta osallistua kuukauskilpailuihin!

Tulosluettelot alla sarjoittain. Vain palkittujen osalta tasatilanteet on laitettu järjestykseen pelaajan tarkan tasoituksen mukaan.

”Lue lisää” osassa tulostiedostot sarjoittain, sekä vähän tilastoa kauden kisoista.

 

SenKuukausikisat2017_HCPLP_1.pdf
Senioridataa.pdf
SenKuukausikisat2017_MHCPPB_1.pdf
SenKuukausikisat2017_NHCPPB_1.pdf

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Seniorit