Naisille uusi 100 pistettä! -kisa koko kesän

100 pistettä! -kisa on Golfliiton naistoimikunnan luoma kisa, jonka tavoite on aktivoida 30 tai sitä korkeammalla tasoituksella pelaavia golfareita, ensisijaisesti naisia, pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana.

100 pistettä! -kisaan osallistuva golfari:

– Jättää tasoituskortin aiempaa useammin kesän aikana

– Pelaa aiempaa useampia kierroksia kesän aikana

– Pelaamisen myötä todennäköisesti myös pelikokemus paranee ja sitoutuminen golfiin lisääntyy.

Toteutus

100 pistettä! -kisassa on kaksi vaihetta – Sadan pisteen kerääminen ja tulosseuranta sekä aluefinaaleihin osallistuminen. Sadan pisteen keräämiseen voi osallistua kuka tahansa golfari. Aluefinaalit ovat ensisijaisesti naispelaajille, joiden tasoitus on kisan alkaessa 1.5.2017 ollut 30 tai suurempi ja joiden tulos on kesän aikana kirjattu 100 pistettä! -tuloslistalle.

Pelaaja jättää kortin haluamiltaan kierroksilta caddiemasterille, joka vahvistaa pistebogey-tuloksen. Pelaaja merkkaa CM:n vahvistaman kierroksen pistemäärän oman seuran ilmoitustaululle, ladykapteenin osoittamaan paikkaan. Kaavake on jo Kymen golfin naisten ilmoitustaululla.

Ladykapteeni kirjaa seuraavan kuukauden 5. päivään mennessä sähköiseen kaavakkeeseen seuransa niiden pelaajien nimet, jotka ovat kuun loppuun mennessä saaneet sata pistettä täyteen. Elokuun osalta hyväksytään mukaan vielä kuun ensimmäisellä viikolla palautetut tulokset. Ladykapteenit voivat julkaista sata pistettä kokoon saaneiden nimet myös liiton naistoimikunnan Facebookin sivuilla.

Sähköinen tuloskaavake on toteutettu alueittain, jokaiselta alueelta arvotaan tulosten lähettäneiden kesken kuukausittain yksi voittaja. Peliaikaa on yli kolme kuukautta, toukokuusta aina elokuun ensimmäisen viikonloppuun asti. Kesän aikana suoritetaan kolme arvontaa, kesä-, heinä- ja elokuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla. Arvonnat suoritetaan edellisen kuukauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Elokuun alun tulokset odotetaan mukaan viimeiseen arvontaan.  Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisäksi nimet ilmoitetaan liiton Facebook-sivuilla.

Aluefinaalit

100 pistettä! -aluefinaaleita on yhteensä kuusi, yksi kullakin alueella. Aluefinaalit ovat ensisijaisesti naispelaajille, joiden tasoitus on kisan alkaessa 1.5.2017 ollut 30 tai suurempi ja joiden tulos on kesän aikana kirjattu 100 pistettä! -kisan sähköiseen kaavakkeeseen.

Aluefinaalit pelataan elo-syyskuun vaihteessa. Aluefinaaleiden ilmoittautuminen aukeaa 7.8. ja päättyy 18.8. Aluefinaaleihin ilmoittaudutaan alueittain, mukaan pääsee 40 ensimmäisenä ilmoittautunutta pelaajaa.

Aluefinaalin pelimuoto on bestball -paripeli, jossa molemmat pelaajat pelaavat omalla pallolla pistebogey-tulosta. Lopputuloksissa huomioidaan parempi pistemäärä joka väylältä, eniten pisteitä kerännyt pari voittaa. Tiedossa on kiva pelipäivä ja ihania palkintoja!

Mahdollisuus

100 pistettä! -kisa on hyvä mahdollisuus aktivoida 30+ -harjoitusryhmä, jonka yhteisenä tavoitteena on pääsy aluefinaaliin. Pääsy vaatii vain sadan pisteen tuloksen ilmoittamisen ja ilmoittautumisen mukaan finaaliin. Finaalin peliparista voi ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa toiveen.

 

 

 

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Naiset