Ohjaajia junioritreeneihin

Ilmaiset junioritreenit 7-15 vuotialle jatkuvat tiistaina 9.5 alkaen. Talvikaudella pidetyissä junioritreeneissä osallistujia oli parhaimmillaan 16 junioria ja kesällä osallistujamäärä todennäköisesti kasvaa. Vastuuvetäjänä treeneissä toimii Miia Pulliainen, mutta suuren osallistujamäärän vuoksi avustavia ohjaajia tarvitaan lisäksi! Tule mukaan innostamaan nuoret loistokkaan lajin pariin!

Ilmaiset junioritreenit pidetään tiistaisin ja torstaisin kello 18-19 mussalon golfkentällä 9.5 alkaen. Treenit jatkuvat kahdesti viikossa elokuun loppuun, ainoana poikkeuksena helatorstaina ja juhannusviikon torstaina ei pidetä treenejä.

Treenit ovat mukava sekoitus leikkiä ja lajiin tutustumista. Kyseessä siis hauskanpitoa golfin parissa!

20160304 190938000 iOS

Avustavilta ohjaajilta ei vaadita lajin syvällistä osaamista. Ohjaajien rooli on avustaa treenien ohjaamisessa ja huolehtia turvallisuudesta Treenit ovat etukäteen suunniteltuja ja vastuuohjaaja on jokaisissa treeneissä osallisena ohjeistamassa tarvittaessa ohjaajia treenien sisällöstä ja läpiviennistä. Treenejä voi mielellään tulla myös seuraamaan, jos osallistuminen ohjaajaksi arveluttaa.

Jo yhteen treeniin osallistumalla tuet seuran junioritoimintaa ja autat innostamaan nuoria lajin pariin. Seura myös palkitsee osallistuvat ohjaajat.

Jokaiseen treeniin ohjaajat voivat ilmoittautua nexgolfissa valitsemalla itselleen sopivimman ajankohdan. Ilmoittautumisen voit tehdä jo nyt nexgolfissa kilpailuit ja tapahtumat osiossa tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla Miialle osoitteeseen miia.pulliainen@live.com

Toukokuun alustavaan treeniohjelmaan voit tutustua ilmaisten junioritreenien sivulta, täältä

 

Toiveikkain terveisin, 

entinen pikkujuniori Miia

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Junnut