Kentänvalvojia haetaan elokuulle

Kentän valvontaa tehdään taas muutaman vuoden tauon jälkeen ainakin elokuun aikana. Tällä katsotaan ennenkaikkea sitä, saadaanko valvonnalla vähennettyä liian hidasta pelaamista. Tästä saamme palautetta aika ajoin sekä vieraspelaajilta, että omalta porukalta.

Valvontavuoroja on päivittäin kaksi; AP klo 9-12 ja IP klo 12-15. Toivottavasti saamme mahdollisimman monelle pelipäivälle valvojia vapaaehtoistyöhön seuramme hyväksi.

Miten homma hoidetaan – siitä lisää alla.

Kentän valvontaa tehdään niinä päivinä kun siihen saadaan mukaan vapaaehtoisia. Kilpailupäivinä ei kuitenkaan valvontaa tehdä. Valvonta-ajoista johtuen tämä työ ”lankeaa” ennenkaikkea senioreillemme. Toki muutkin saavat tähän osallistua.

Miten toimitaan:

  • Laita nimesi senioreiden ilmoitustaululla olevaan listaan ja varaa itse caddie masterilta auto vuoroasi varten.
  • Pyydä ennen vuoroasi caddie masterilta startti lista.
  • Seuraa ennenkaikkea ryhmien pelinopeutta. Mikäli ongelmia esiintyy, koita ennenkaikkea auttaa hitaasti pelaavia ryhmiä esim. auttamalle pallon etsinnässä yms. Voit pyyttä hitaasti pelaavia ryhmiä myös antamaan ohitusluvan takana olevalle ryhmälle, mikäli hitaan ryhmän edessä on tyhjää tilaa. ”Kysele, auta, juttele – se auttaa paremmin kuin komentelu”.
  • Vuorosi aikana saat Holarista kahvin ja sämpylän. Ilmoita henkilökunnalle, että olet valvoja – he ovat tietoisia tästä järjestelystä.
  • Jos sinulle kertyy vähintään kolme valvontavuoroa, saat kutsun syyskuussa järjestettävälle ”Toimikuntamatkalle” jollekin lähikentälle.

Kiitos jo etukäteen mukaantulosta kentän valvontaan.

Jaakko Kujala

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Seniorit