Senioreiden kuukausikilpailu 1/5 To 12.05 ja Kilpailumääräys

Senioreiden kuukausikisaruletti alkaa. Ensimmäinen kisa on To 12.05. Ilmoittautuminen on jo alkanut – se on paras tehdä NexGolfiin kautta, mutta voit ilmoittautua myös caddie masterille ja senioreiden ilmoittautumistaululla olevaan listaan. Ilmoittautuminen päättyy Ti 10.05 klo 14.

Kisaformaatti on sama kuin viime vuonna, lisää tietoa kisasta alla kuten myös kilpailukutsu ja kilpailumääräys (=säännöt).

Lukekaa kilpailumääräys tarkoin! Se säilyy netissä koko kauden (Toimikunnat/Seniorit/Senioriuutiset). M70 ja M75 pejaata voivat edelleenkin pelata lyhyemmiltä teeltä; M70 ”52” ja M75 ”47” teeltä. NexGolf antaa miehille normaalin ”56” teen – jos haluat pelata näiltä lyhyemmiltä teeltä, sinun tulee ilmoittaa tämä caddie masterille viimeistään kilpailukorttia haettaessa (mielummin jo aikaisemmin) ja ruksata korttiin oikea tii.

Lähtöaikatoivomuksiin toivon malttia; ne tulee rajoittaa vain tapauksiin kun muut menot ja/tai yhteiskuljetukset vaativat sitä. Tällöin caddie master voi huomioida nämä toiveet ja voit tulla mukaan kisaan.

 

 

KKKilpMaar2016.pdf
KilpKutsuKK1.pdf

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Seniorit