Naisten tapahtumia kaudella 2016

Naisten kauden tapahtumia 2016

Sääntöilta

markku mankki 8541 lresNaisten kausi alkaa sääntöillan merkeissä tiistaina 3.5. kello 18 klubilla. Ex-kapteeni Markku Mankki kertoo tavallisimmista sääntöpulmista, joihin nimenomaan omalla kentällämme törmäämme. Opettelemme myös täyttämään tuloskorttia ja laskemaan bogeypisteitä.

Pro Tommi Nousiainen on luvannut järjestää alkukesästä eri lyöntimuotojen ryhmäopetusta. Kysele niistä caddien toimistosta.

Kauden avauskilpailu

Kauden avauskilpailu pidetään äitienpäivän aattona 7.5. Se ei enää ole nimeltään Naisten kauden avauskilpailu, koska se on yhtä lailla tarkoitettu myös miehille. Kilpailu pelataan neljän hengen scramblenä. Tapahtuman juhlallisuutta lisää se, että samalla pidetään klubirakennuksen laajennuksen avajaiset. Avajaiset ovat kello 12, kisa alkaa kello 13.

 

 

Naisten peli-illat

IMG 9501 lresNaisten peli-illat jatkuvat tiistaisin kello 17 seuraavasti (suluissa tapahtuman vastuuhenkilö, joka voi vaihtua):
10.5. (Ritva), 24.5. (Seija Peri), 7.6. (Raija-Liisa Sorakari) , 21.6. (Eija Anttila), 5.7. (Satu Kauhanen), 26.7. (Sirpa Suckman), 9.8. (Liisa Gartz) ja 23.8. (Merja Berg).
Tänä kesänä pelaamme jokaisella kerralla henkilökohtaista pistebogeytä. Emme palkitse osakilpailun voittajia vaan vasta koko kesän parhaat.
Naisten kauden päätöskilpailu on kahden hengen scramble lauantaina 10.9. ja sen jälkeen päättäjäiset. Päättäjäisistä tulee tarkempaa tietoa myöhemmin.

 

 

Seuraottelut

Naisten kesään kuuluu kaksi seuraottelua. Perinteisesti olemme pelanneet alkukesästä Virvikiä vastaan ja nyt jo kaksi kertaa elokuussa Seagolf Rönnäsiä vastaan. Tänä vuonna me menemme Virvikin vieraaksi ja Rönnäs tulee meille. Tarkemmin seuraotteluista myöhemmin. Seuraa myös naisten ilmoitustaulua ja seuran verkkosivuja.

Naisten golfsunnuntai

Valtakunnallinen golfviikko päättyy jälleen valtakunnalliseen naisten golfsunnuntaihin 12.6. Silloin tavoitteenamme on saada houkuteltua mahdollisimman monta naista tutustumaan lajiin, kenttäämme ja uusittuun klubiimme. Järjestämme tapahtuman, jonne naistoimikunta toivoo jokaisen, myös sinun, tuovan mukanaan ainakin yhden kaverin.
Päivän ohjelmasta tarkemmin myöhemmin.

Kotkan Ruusu / Gloria Ladycup karsintakilpailu

naiset kotkan ruusu 600Naisten kauden huipennus on oma Kotkan Ruusu –kilpailumme, siis kaikille naisille avoin kilpailu.
Tänä vuonna Kotkan Ruusu on hieman erilainen tapahtuma kahdella tavalla.
Ajankohta on jo heinäkuun 10. päivä, eikä elokuun ensimmäinen sunnuntai kuten yleensä.
Kotkan Ruusun yhteydessä järjestetään valtakunnallisen Gloria Ladycupin karsintakilpailu.
Kahden kilpailun pelaaminen rinnakkain ei vaikuta itse tapahtumaan muuten kuin, että saamme Mussaloon varmastikin tavallista enemmän pelaajia muista Itä-Suomen seuroista. Gloria Ladycupin karsintakilpailun voittaja pääsee Itä-Suomen joukkueeseen ja Nokialla myöhemmin heinäkuussa pelattavaan finaaliin.
Tarkempia tietoja tästäkin tapahtumasta on luvassa myöhemmin, mutta muista olla tarkkana, kun ilmoittautuminen kisaan alkaa, että varmasti mahdut mukaan.

Kesäretki

Naisten kesäretki suuntautuu tänä vuonna Vierumäelle 2.-3.7. Ilmoittautuminen siihenkin on alkanut. Matkaa hoitelee Raija-Liisa Sorakari. Matkan hinta on 135 euroa (sis. majoituksen 2 h huoneessa, aamiaisen ja 2 greenfeetä) + bussikuljetus, jonka hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan.
Ilmoittauddu: raija.sorakari@anjalankoskenlaskenta.inet.fi tai 040 529 7973.

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Naiset