Senioreiden Tapahtumakalenteri 2016

Kauden 2016 Senioreiden Tapahtumakalenteri on valmistunut. Se löytyy ”lue lisää” kohdasta liitteenä.

Päivitys kalenteriin (v. 4 – 26.04): Seuran mesteruuskisojen senioreiden pelipäiviä täsmennetty.

Mikäli kalenteriin tulee muutoksia, niistä sitten tiedotetaan erikseen. Tapahtumakalenteri on nähtävissä koko kauden 2016 kohdassa Toimikunnnat/Seniorit/Senioriuutiset.

”Pelaa 2016 useammin ja maksa kausipelimaksu”. Kun pelaat kauden aikana vaikka vain 2-3 kertaa kuukaudessa, kannattaa sinun maksaa kausipelimaksu.Siitäkin lisää alla.

 Kauden 2016 senioreiden tapahtumakalenteri on aika lailla perinteinen. Kuukausikilpailut pelataan vanhoilla hyviksi koetuilla säännöillä. Ohjelmaan kuuluvat myös 4 perinteistä senioreiden seuraottelua ja elokuussa Kotkassa pelattava Senioreiden Kymijoki Scramble. Uutta tapahtumakalenterissa ovat Senioreiden Kevätinfon yhteydessä järjestettävä pienimuotoinen ”temppukisa” ja syyskuun toisella puolella pelattava ”erikoiskisa” – sen pelimuodosta informoidaan myöhemmin. Kalenterista on jätetty pois toukokuun Senior Open kisa, koska vieraspelaajien määrä on jäänyt siinä kovin vähäiseksi.

Sitten vielä tuosta kausipelimaksusta. Se kannattaa maksaa jo kun pelaat 2-3 kertaa kuukaudessa. Golf on meille senioreille erinomainen tapa huolehtia fyysisestä kunnostamme. Yksi golfkierros kuluttaa energiaa noin 1500 kcal – se on merkittävä määrä. Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän pelaaminen hyödyntää kuntoasi. Ja kun haluat pelata enemmän, tulee kausipelimaksun maksaminen entistä hyödyllisemmäksi! Muistattehan myös, että kausipelimaksun voi maksaa useammassa erässä. Kausipelimaksun maksaneena ei sinun  tarvitse pitää ”jarruja päällä” kun mietit ”lähtisinkö pelaamaan”.

Hyvää golfkautta 2016

Jaakko Kujala, SenTK pj.

Toimsuun2016v4.pdf

Kirjoittaja: kymengolf

Kategoriassa Seniorit